Wellness Kortet

Om PresentkortTorget.se

PresentkortTorget.se och dess systersiter utgör Nordens största presentkortsportal. Genom oss köper och skickar du enkelt presentkort från en lång rad av kända butikskedjor och upplevelser. Vi erbjuder snabb leverans både via traditionell postgång men även via e-post och sms fr dig som har extra bråttom. Oavsett vilken leveransmetod du väljer kan du alltid bifoga en personlig hälsning.

PresentkortTorget.se erbjuder även unika skräddarsydda presentkortslösningar till företag, härunder bonus- och lojalitetssystem, personalgåvor och julklappar, jubliuemsgåvor och minnesgåvor, partnerprogram och motivationslösningar och mycket annat. 

Vi finns även Danmark, Norge, Finland och Polen och kan således erbjuda helhetslningar för multinationella företag som söker lösningar som spänner över landsgränserna.

PresentkortTorget.se består av ett deikerat team, som alltid strävar efter att leverera bästa möjliga service och att vara ledande inom vårt affärsomrdåe bäde vad gäller teknik och utbud, PresentkortTorget.se är stolt medlem i Trygg E-handel och vi jobbar hårt med frågor som rör säkerhet och trygghet för att kunna erbjuda det bästa för våra kunder. Hos oss är kunden alltid viktigast. 

Vårt moderbolag grundades 2003 och vi har 4 år i rad blivit utnämd till Gazelle-företag av den danska tidningen Börsen.  

Vill du veta mer så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.